Támogatások

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFAAlfa-Invest Építőipari tervező és Kivitelező Kft.

Cégünk 1997 évi alapítása óta folyamatosan növekvő tendenciával folytatja tevékenységét. Elsősorban mezőgazdasági, ipari létesítmények teljes körű kivitelezését végezzük, de vállaljuk lakóingatlanok, egyéb termelő és szolgáltató építmények építését, átalakítását és felújítását is.

Tudjon meg többet rólunk   Árajánlatkérés, érdeklődés  

 

Rólunk

Cégünk 1997 évi alapítása óta folyamatosan növekvő tendenciával folytatja tevékenységét. Elsősorban mezőgazdasági, ipari létesítmények teljes körű kivitelezését végezzük, de vállaljuk lakóingatlanok, egyéb termelő és szolgáltató építmények építését, átalakítását és felújítását is.

  Generálkivitelezés   Építészeti tervezés   Betonacél gyártás

Kollégáink között találhatók építészek, építőmérnökök, gépész tervező, valamint naprakész szakemberek dolgoznak az előkészítés és lebonyolítás fázisában is.

Az elmúlt évek során több pályázati ciklusban számos Megrendelőnk volt, így a pályázatok előkészítésében és elszámolásában is felkészült szakembereket tudhatunk magunk között.

Munkáink során elsődleges szempont a megrendelő igényein túl a gyors, rugalmas és költséghatékony kivitelezés.

Generálkivitelezés

Cégünk elsősorban fővállalkozóként végzi tevékenységét, vállaljuk az összes építőipari szakág szervezését, koordinálását a tervezéstől a kivitelezésig.

Tervezési és kivitelezési tevékenységünket minden építőipari szakágban saját munkavállalóink mellett rendszeres alvállalkozók bevonásával végezzük, ami garantálja a sikeres együttműködést és a minőségi munkavégzést.

Nemesszalók / Kaposfő

Építészeti tervezés

Kivitelezési tevékenységünk mellett építész, építőmérnök és gépész kollégáink révén vállaljuk épületek tervezését és engedélyeztetését, kiviteli tervek készítését.

A tervezés során Megbízóinkkal együttműködve állítjuk össze a tervezési programot. A tervekhez igény esetén több vázlatot, látványterveket is készítünk. A végleges tervezési program ismeretében a tervező kollégák a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően, rövid határidővel elkészítik a szükséges terveket, melyhez rendelkeznek a szükséges tervezői jogosultságokkal. Építész kollégáink megbízás alapján vállalják az építési engedélyezési eljárás lebonyolítását az ÉTDR (Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszer) felületén, szükség esetén felveszik a kapcsolatot az építési- és szakhatóságokkal.

Tervező kollégáink az első vázlattól kezdve, az engedélyezési eljárás lebonyolításán túl a kiviteli tervek készítéséig, valamint a kivitelezés során is közreműködnek munkáinkban. Éppen ezért a kivitelezés folyamata is gyorsítható, hiszen bármilyen, kivitelezés során felmerülő kérdés, ill. problémára gyors megoldást tudnak találni.

Betonacél gyártás és szerelés

Cégünk saját telephelyén, saját munkavállalókkal vállalja bármekkora mennyiségű betonacél szerkezet gyártását, méretre szabását, hajlítását, helyszíni szerelését.

image_block_6 Telephelyünkön betonacél és hegesztett háló értékesítése is folyik, kedvező árakkal.

Betonacél üzemünk elérhetőségei:
● Cím: 7400 Kaposvár, Kanizsai u. 56.
● Üzemvezető: Gerstner Ádám, 06 20/320-3766, gerstner.adam@alfa-invest.hu

Kapcsolat

Dobó Viktor
Ügyvezető
Telefon: +36 30/969-0450
E-mail: dobo.viktor@alfa-invest.hu  
Gerstner Ádám
Üzemvezető
Telefon: +36 20/320-3766
E-mail: gerstner.adam@alfa-invest.hu  

 

Cégadatok: Alfa-Invest Kft.

Székhely: 7400 Kaposvár, Fő utca 97.
Cégjegyzékszám: 14-09-302910
Nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése

Árajánlatkérés, érdeklődés

Humán ellenőrzés